Alsgade 80, 6400 Sønderborg

Nabo til Center Øst

Lige overfor det travle forretningsområde, Center Øst i Sønderborg, udbydes der nu denne solide erhvervsejendom til salg.
Kan din virksomhed udnytte synligheden over for de kunder, som besøger Lidl, Fitness World, ELGIGANTEN, Bilka eller bare kører forbi, så er placeringen SUPER GOD.

Kontor/villa
En bygning på 260 kvm. tidligere anvendt til beboelse, men er i dag registreret som erhverv. Ejendommen er opført i mursten, står i dag med pudset og malet facade, nyere vinduer og døre i træramme samt solidt tag af cementsten. Bygningen indeholder stor baggang med vaskemaskine, integreret garage, stort køkken med spiseplads, diverse kontorer samt et toilet. På 1. sal er der flere kontorer/møderum, badeværelse med bruseniche og badekar, samt repos med udgang til altan.
Bygningen kan omdannes til bolig igen, dette kræver dog ansøgning hos Kommunen og køber må påregne omkostninger i forbindelse med omdannelsen.

Værkstedet
En bygning på 116 kvm. opført i gasbeton og med tag af tagpap. Bygningen er anvendt som VVS værksted de seneste 25 år og indrettet med 3 porte ud mod gården. Værksted og butik opvarmes med kalorifer blæsere (fjernvarme). Bag bygningen er der overdækket areal på 18 kvm. og mulighed for ekstra opbevaring/depot.

Butik
Bygningen har 100 kvm. erhverv fordelt ud på butikslokale med synlige facade og vinduer ud mod Alsgade. Bag butikken er baglokaler, toilet, samt kontor/lagerlokale. Baglokalet anvendes i dag som værkstedslokale og der er direkte adgang til værksstedsbygningen.

Lejlighed
Lejligheden på 60 kvm. har en god planløsning, med - køkken/stue ud mod Alsgade samt et soveværelse. Der er badeværelse med bruseniche. Lejligheden har egen indgang fra gården, samt ugeneret sydvendt terrasse over værkstedet.
På nuværende udlejet en årlig leje på kr. 50.400 - Alt forbrug afregnes via forbrugsmålere.
Indkørsel via lyskryds på Alsgade med egen lysreguleret ind og udkørsel til ejendommen. Gårdspladsen giver gode parkeringsforhold.
Hele ejendommen, foruden lejligheden - har været udlejet til produktionsskole igennem 10 år.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling