Storegade 45, 6780 Skærbæk

Investeringsejendom med udviklingspotentiale

På Storegade i Skærbæk, der fungerer som byens handelsgade, udbydes der nu denne investeringsejendom til salg.

Ejendommen er fra 1887 og opført i mursten - ejendommen er løbende blevet vedligeholdt og fremstår i dag som i god stand - med delvist pudset bagside samt gavlende med iverplank.

Bygningen har et solidt tag af eternit og vinduer og døre i delvis træramme og primært PVC. Ejendommens ydre er præget af en flot facade udsmykning og adskiller sig med sin fremtoning fra de øvrige naboejendomme.

Det samlede boligareal udgør 344 kvm. og er fordelt ud på 6 gode lejemål der varierer i størrelsen fra 34 kvm. til 97 kvm. 2 af lejemålene har adgang til altan.

Boliglejemålene er i god stand og med eget toilet samt køkken og varierer med antal værelser fra 1-3.

Udviklingspotentialet skal findes i de ledige erhvervskvm. der i alt udgør 601 kvm. fordelt ud på 2 lejemål - henholdsvis 240 kvm. i kælderen og 361 kvm. i stueetagen.

Stueetagen er tidligere udlejet til et revisionsfirma og lokalerne fremstår herefter - lyse, velholdte og egner sig til lignende erhverv.

Stueetagen vil med fordel kunne opdeles i flere lejemål eller omdannes til beboelse. Hele ejendommen opvarmes med el og alt forbrug afregnes via individuelle målere.

Til ejendommens lejere er der vaskemulighed i kælderen og parkeringsmulighed bag ved ejendommen. Hertil mindre garage samt fællesskur.

Grunden er på 1.754 kvm. og har kun mindre grønt område der skal passes. En ejendom med i forvejen sund økonomi, der efter udnyttelse af de ledige kvm. vil blive endnu mere fordelagtig!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling