Stationsgade 3, Vester Sottrup, 6400 Sønderborg

Spændende investeringsejendom med høj forrentning

Investeringsejendom midt i Vester Sottrup - tæt på både skole og indkøbsmuligheder.
Ejendommen består af flere bygninger - hvoraf størstedelen er sammenbygget. Fælles for bygningerne er, at de løbende er blevet vedligeholdt og fremstår i pæn stand - der er termoruder i alle bygninger.

Erhverv - 3 bygninger
Bygning 1 - er et tidligere værksted fra 1977, som i 2006 er ombygget og udlejet til Røde Kors. Denne bygning er på 403 kvm. Erhvervslokalet er søjlefri og indrettet med port mod øst samt personale indgang, køkken, vindfang og kundeindgang mod vest. Lokalet er delvist isoleret og opvarmes med el, kaloriferegasfyr og varmepumper. Der er indgang og butiksvinduer ud mod Stationsgade.

Bygning 4 - er en stor lagerhal fra 1978, som også anvendes af Røde Kors. Denne bygning er på 331 kvm.
Lagerhallen er søjlefri og indrettet med port mod syd og øst, skillevæg på tværs og med gulvbelægning af SF-sten.
Bygningen er delvist isoleret og kan opvarmes.
Bygning 1 og 4 er sammenbygget af en carport.

Bygning 3 - er et udhus på 15 kvm, og indeholder 2 toiletter samt mindre depot rum. Denne bygning anvendes ligeledes af Røde Kors.

Boliger - 4 i alt
Bolig på 91 kvm. - har 2 værelser, stue, bryggers, køkken og badeværelse med spabad. Til lejemålet er der indhegnet og flisebelagt terrasse. Opvarmes med el, varmepumpe og brændeovn.
Bolig på 135 kvm. - har 4 værelser, bryggers, køkken og 2 badeværelser med gulvvarme. Opvarmes med gas, varmepumpe og brændeovn.
Bolig på 61 kvm. - har 2 værelser, køkken og badeværelse. Opvarmes med el og varmepumpe.
Bolig på 131 kvm. - har 2 værelser, stue, bryggers, køkken og badeværelse. Her er desuden afgang til garage. Opvarmes med gas.

Bygningerne befinder sig på en 3.951 kvm. stor grund - ca. 1/3 del er bygningsmasse og resten er primært udlagt i grus - og giver gode vende/parkeringsmuligheder.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling