Storegade 72A, 6670 Holsted

Fuldt udlejet investeringsejendom

Centralt i Holsted - tæt på indkøb og offentlig transport - udbydes denne velholdte rødstensejendom til salg.

Ejendommen er opført i 1986 efter brand - og senest ombygget i 2004. Har et samlet erhvervsareal på 545 kvm. og et samlet boligareal på 198 kvm.

Erhverv
Butikslejemålet - der i dag andrager ca. 419 kvm. Fremstår lys og yderst velholdt. Lokalet er indrettet med vestlig indgang fra Storegade og har store facade vinduer hele vejen rundt. Til butikken er der personalefaciliteter, lager og kontor - der opvarmes via kalorifer blæser med fjernvarme. Butikken har siden år 2013 været udlejet til Kæledyrsshoppen.

I den østlige del af ejendommen er der et pizzeria på ca. 68 kvm. Fremstår i god stand med spiseplads til kunderne og et toilet. Et tidligere garageanlæg er indrettet og anvendt som kontor for pizzeriaet på ca. 28 kvm.
Yderligere er der ca. 55 kvm. lager/garage der deles af de to erhvervslejere.

Boliger
Ejendommen indeholder 2 lejligheder i velholdt stand.
1. sal th. - på 72 kvm. har 2 værelser, køkken, badeværelse med kar og gulvvarme. Renoveret i forbindelse med indflytning.
1. sal tv. - på 126 kvm. har 3 værelser, fint HTH køkken med spiseplads, badeværelse med gulvvarme og en stor terrasse. Vinylgulvet i køkken og entré er skiftet for 2 år siden.

Grund
Ejendommen befinder sig på en hjørnegrund på 744 kvm. der giver en god synlighed og som primært består af bygningsmasse. Der er en mindre flisebelagt gårdhave samt 2 skure til opbevaring til lejernes brug.
Således minimal grøn vedligeholdelse for køber!

Alt i alt en solid og velholdt investeringsejendom med en forrentning på over 8%.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling