Over Jerstalvej 17, 6500 Vojens

Autoværksted med lager, værksted og udstillingslokale!

Centralt beliggende i Vojens udbydes der nu dette fine autoværksted med tilhørende lager og flot udstillingslokale - både til salg og leje!

Bygning 1 - Autoværksted + lager
Er opført i gasbeton i 1965 og senest ombygget i 1994 - og fremstår i dag i meget god stand!
Bygningens erhvervsareal på 1.108 kvm. udgør et stort autoværksted, udstyret med 2 porte og med plads til flere lifte. Værkstedet opvarmes med naturgas.
Til værkstedet er der fine personale faciliteter i form af kantine og toiletter, samt lagerlokale. På 1. sal er der endvidere 190 kvm. depot/lager.
Bagerst i bygningen er et mindre værksted med høj port samt en stor garage - begge dele er på udlejet til 2 forskellige lejere.

Bygning 2 - Udstillingshal + kontor
Er opført i metalplader i 1997 med tagdækning af tagpap - udstillingshallen er med store vinduespartier ud mod Over Jerstalvej, som giver god synlighed og lysindfald.
Udstillingslokalet fremstår i præsentabel stand med højt til loftet, ovenlys vinduer, port og byder på ekstra lagerplads i form af indskudt repos.
Bygningen har et samlet erhvervsareal på 446 kvm. og forbindes til bygning 1 med en fordelingsgang og nogle flotte kontorlokaler.

Grund
Ejendommen er beliggende på en knap 3.000 kvm. stor grund der primært består af bygningsmassen - den resterende del er primært belagt og kørefast, som giver fine parkeringsforhold til kunder og personale omkring bygningerne.

Anvendelse - Udlejning eller eget brug
Ejendommen kan købes som investering og udlejes - der er rig mulighed for opdeling af ejendommen.
Derudover velegner den sig til mindre erhvervsdrivende såsom lokal håndværker der kan bruge autoværkstedet som lager. Den større erhvervsdrivende med behov for udstillingslokale, såsom køkkenfirma, skiltefirma mv.
Eller bilforhandleren der søger andre lokaler - ejendommen har masser af muligheder - kom selv og se!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling