Ørderup Kirkevej 49, 6520 Toftlund

Super værksted og stor villa i Toftlund

Med synlig beliggenhed i Toftlund sælges denne spændende ejendom. Hele ejendommen er opført i år 2001 og fremstår således i moderne og flot stand. Beliggende på stort og velanlagt grundstykke med et samlet areal på hele 15.000 m2.

Værksted og lager:
Denne bygning er bygget i betonelementer og med ståltag. Gavle og trempel er beklædt med stålplader. Hele hallen er isoleret og beklædt med troldtekt.
Erhvervsbygningen er opdelt i 2 dele, hvor den ene del er et lager opvarmet med lille kalorifer (gasforsynet) . Adgangen til dette lager er via port i siden.
Den anden del er indrettet til værksted og er opvarmet med strålevarme, der forsynes fra et gasfyr. Adgangen til denne hal er også via 2 porte i siden. Da der er port i begge sider kan biler og lastbiler med trailer køre direkte igennem. I hallen er der afløb, som er tilsluttet olieudskiller.
Ved siden af dette værksted er der et stort kontor (med egen indgang), toilet med bad og personalerum. I disse rum er der gulvvarme.

Boligen:
Med ugenert beliggenhed på grundstykket er boligen placeret.
Ejendommen er opført i rosa beige mursten, med tag af mørke cementtagsten. Vinduer og døre er termoruder med rammer af træ/alu.
Boligen er på 209 kvm i 2 plan. Ejendommen opvarmes med naturgas, hvor der i stueetagen samt badeværelse på 1. sal er gulvvarme. Boligen er indrettet med stort køkken med spiseplads, opholdsstue med brændeovn og karnap, badeværelse med bruseniche, stort bryggers med direkte adgang til garagen, entré, viktualierum samt værelse. På 1. sal er stue med udgang til altan, badeværelse, stort soveværelse, 2 værelser samt mindre rum.
Stor indkørsel og garage på 51 kvm med 2 porte.
Alt i alt en meget harmonisk ejendom med god og synlig beliggenhed.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling