Marstrup Bygade 125, 6100 Haderslev

Velholdt erhvervs- og boligejendom

Marstrup Bygade 125 er udbudt til salg og giver dig en fantastisk mulighed for, at drive forretning fra din private adresse!

Ejendommen er en solid rødstensejendom med tagdækning delvis af eternit (med asbest), tagpap og blik. den er opført i 1900 med senest ombygning i 1995 - og er en tidligere købmandsforretning som overtages tom.
Vinduerne er løbende udskiftet til vinduer i PVC-ramme - der er enkelte rammer i træ som trænger til udskiftning.

Butikken - 312 kvm.
Er praktisk indrettet med kunde indgang fra vejen og personale indgang via port bagerst i bygningen. Butikken består af regulært butikslokale i god stand, personalefaciliteter i form af toilet samt lagerlokale bagerst, indeholdende køle og fryserum. Erhvervsdelen er belagt med fliser - herunder baglokalet som er udstyret med gulvvarme.

Boligen - 191 kvm.
Fremstår i dag med pudset og malet facade og er i 2-plan med henholdsvis ca. 80 kvm. i stueplan samt 111 kvm. på 1. salen. Boligen er indrettet med stor entré, funktionelt køkken, stor stue, badeværelse og hele 6 værelser. Lejligheden har været udlejet til samme lejer i ca. 6 år indtil maj 2020 til en årlig leje på kr. 66.000 + forbrug. Lejligheden er på nuværende ledig for køber!

Grunden
Er på i alt 1.910 kvm. og består af gode parkeringsforhold for butikken, en fin have til boligen samt et lille areal på ca. 475 kvm. udlagt i græs, som kan anvendes til udstilling eller udvidelse af parkeringsarealet til butikken.

Anvendelse
Ejendommen kan anvendes til internetbaseret virksomhed, pizzeria, lager/opbevaring, køb til udlejning eller etablering af lejligheder - eller noget helt andet! Bestil din fremvisning og se alle muligheder denne ejendom har at byde på!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling