Hovedgaden 110A, 6360 Tinglev

Super ejendom - Stor bolig og værksted

Går du med drømmen om at drive forretning fra privaten, eller mangler et stort hobbyværksted til boligen? Så er Hovedgaden 110A et godt bud!

Værkstedet: Er en muret bygning med pudset facade, og rødt tegltag som er gennemrenoveret i 2008/2009 og er løbende blevet vedligeholdt. Her får man et 119 kvm stort værksted med højt til loftet som er beklædt med troldtekt, som gør at rummet har en god akustik. I loftet er der synlige tværgående spær hvor materialer kan opbevares. Her god plads at arbejde på, og samtidig er der plads til maskiner og meget mere. I værkstedet har du også et mindre repos med ekstra plads til opbevaring af værktøj mm. Bagerst på grunden er der maskinhus på 120 kvm + 30 kvm med plads til maskiner og materialer.

Boligen: Boligen byder på 270 kvm som er blevet gennemrenoveret fra A-Z i 2008/2009. Ejendommen er løbende blevet vedligeholdt og opdateret og fremstår derfor stadig i rigtig god stand. Stueetagen var tidligere 2 lejemål, men bliver i dag brugt som en enhed med oplagt mulighed for mulighed for teenage afdeling. I stueetagen har du værelser, hvor det ene nemt kan inddeles så der bliver 3 i alt. I stueetagen finder du også bla. en mindre stue med tekøkken, 2 gode badeværelser i samme stil og bryggers med plads til vaskemaskine og tumbler. Fortsætter du ind i hjertet af huset finder du det store åbne køkken-alrum fra Aubo med ø og spiseplads. Fra køkkenet har du også direkte udgang til haven. I størstedelen af stueetagen er der gulvvarme.

På 1. salen finder man den store stue, hvor du har flot loft til kip med synlige spær. I loftet mod nordvest har du Velux vinduer som giver et godt lysindfald, og imod sydøst har du 2 fine kviste som ligeledes bidrager til det gode lysindfald. I spærene og skunken er der installeret spots, som giver et dejligt lys om aftenen. På 1. salen finder man også et stort soveværelse med walk-in closet, et gæsteværelse samt et stort badeværelse med spabad og bruseniche.

I hele huset er der installeret IHC, som er den intelligente elinstallation der kan skræddersys efter dit behov og levemåde! Her er også centralstøvsuger i hele huset, som gør hverdagen en del lettere! En super fin ejendom, som skal ses!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling