Norgesvej 8, 6230 Rødekro

Stor og velholdt lager og produktionsbygning

Med en god og synlig beliggenhed ud mod Ringvejen i Rødekro - og med meget kort afstand til E45 - sælges denne solide erhvervsejendom.

Ejendommen - 3.678 kvm.
Er opført i 1974 - i betonelementer med built-up tagdækning. Den anvendes i dag til produktion af lastbilanhængere. Der er foran ejendommen en renoveret kontorfløj samt mandskabsfaciliteter. Ejendommen har huset Højbjerg Maskinfabrik, som har specialiseret sig indenfor opbygning af lastbilanhængere samt montering og service af kraner.

Lager - 3.054 kvm.
Den store lagerhal har rigtig god frihøjde - og er i dag opdelt med skillevæg og indrettet med adskillige porte og enkelte søjler - lagerhallen har endvidere en masse ovenlys vinduer, der giver et godt lysindfald.

Inventar
Det fastmonteret inventar fra maskinfabrikken udgør b.la. fuld udsugning, flere traverskraner, opvarmning i form af strålevarme mv. følger med i prisen!

Kontorfløj - 593 kvm.
Gennemrenoveret kontorfløj med mødelokaler og åbent kontorlandskab. Ejendommen indeholder et pænt og stort frokostrum med plads til mange ansatte, hertil mindre køkken. Der er også pæne omklædnings faciliteter med masser af skabe og brus.

Grund - 20.000 kvm.
Ejendommens store udenomsareal er kørefast og indhegnet - og det skal i forbindelse med salg udstykkes, da grunden er på 70.000 kvm. Behov for mere grund kan dette aftales!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling