Nørregade 19A, 6580 Vamdrup

Investeringsejendom - 4 lejligheder - fuldt udlejet!

Med en central placering i Vamdrup udbydes der nu denne spændende investeringsejendom til salg!

Ejendommen
Er opført i 1907 primært i mursten samt gasbeton - fremstår i dag som pudset og malet, primært med tagdækning af stålplade tag samt tagpap. Ejendommen er i generel god stand og er løbende blevet vedligeholdt - herunder udskiftning af vinduer.

4 lejligheder
Ejendommens 4 lejligheder er alle med egne forbrugsmålere på el, vand og varme - har egen indgang og gode størrelser.

Nørregade 19A - St. - 1. sal - 84 kvm.
Éntre og indgang i stueetagen - med adgang til 1. sal via egen trappe. Indrettet med køkken alrum, badeværelse med vaskesøjle, 2 værelser og med adgang til tagterrasse. Lejligheden fremstår pæn på trods af langvarigt lejeforhold.

Nørregade 19B - St. - th. - 81 kvm.
Éntre og indgang i stueetagen - indrettet med køkken alrum og 3 værelser samt badeværelse.
Lejligheden fremstår i god stand.

Nørregade 19C - st. - baghus - 63 kvm.
Éntre og indgang langs indkørsel på nordlig side af ejendommen. Indrettet med køkken alrum, badeværelse og et soveværelse. Lejligheden fremstår i nogenlunde stand.

Nørregade 19D - St.- baggård - 73 kvm.
Éntre og indgang bagerst i ejendommen for enden af indkørsel. Indrettet med køkken alrum, badeværelse med nyere toilet og et soveværelse samt gårdhave. Lejligheden fremstår i pæn stand.

Grund
Grunden består primært af indkørsel og giver således køber minimal grøn vedligeholdelse - og gode parkeringsforhold for lejerne. Endvidere er der mindre bygning indeholdende vaskefaciliteter til brug for ejendommens lejere.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale