Garvergade 3, 6240 Løgumkloster

Pæn murermestervilla

I den hyggelige by, Løgumkloster med kælenavnet "Kloster", er denne fine villa beliggende. Boligens beliggenhed tilbyder en kort afstand til både børnehave, skole, indkøb og fest, når den årlige begivenhed Kloster mærken løber af stablen. Løgumkloster tilbyder et godt lokalsamfund, og har en fyldt begivenhedskalender med alt fra kirkearrangementer til englændertræf.

Ejendommen på Garvergade 3 er en rødstensvilla fra 1939 med rødt tegltag. Her er nyere plastvinduer i hele huset.
Indvendigt er huset indrettet med entre, et gæstetoilet fra 2008 med gulvvarme og et Aubo køkken fra 2008. I forbindelse med køkkenet er en spisestue samt en stue, begge med fine originale pitch pine gulve.
På førstesal er der et stort soveværelse, et værelse samt et badeværelse. I forbindelse med gangarealet er der også en hems, som f.eks. kan fungere som kontor. Også her er alle gulve de originale fine pitch pine gulve.
Husets kælder byder på hele 90 kvadratmeter med fine hvælvingelofter. Her er hele 4 disponible rum, hvoraf det ene er et nyrenoveret vaskerum fra 2016. I kælderen er der god plads til opbevaring og kreative udfoldelser.

Ydermere er der til ejendommen en 21 kvadratmeter stor udestue med brændeovn. Herfra er udgang til en dejlig have samt en stor terrasse, hvor eftermiddag/aften solen kan nydes. På den 676 kvadratmeter store grund er også en 23 kvadratmeter stor garage.

Alt i alt tilbyder denne fine murermestervilla en dejlig bolig til familien, der ønsker at bo i et trygt lokalsamfund.
Velkommen til Garvergade 3!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling