Smedegade 26, 6535 Branderup J

Idyllisk landejendom

Branderup er en landsby med et stærkt lokalsamfund. Her er en friskole med klassetrin til og med 8. klasse, samt et børnehus, der som den første daginstitution i Danmark er certificeret som friluftsinstitution. Branderup har desuden et aktivcenter, som tilbyder en række aktiviteter, som aktivt bliver benyttet af byens borgere.

Beliggende tæt på Branderup, udbydes denne 3-længet landejendom. Ejendommen er opført i røde mursten, har plastvinduer samt eternittag. Husets kvist er for nylig blevet zinkbelagt, så vedligeholdelsen af denne er minimal.
Indendørs er ejendommen indrettet med et stort klinkebelagt bryggers/entre. Herfra er der adgang til et lyst badeværelse med gulvvarme, et værelse samt et praktisk viktualierum. Køkkenet er fra 2007 og har lyse elementer, træbordplade og et klinkelignende linoleumsgulv. Her er plads til at familien kan nyde måltiderne i fællesskab. Kommer der gæster på besøg, kan den fine spisestue tages i brug. I forlængelse med spisestuen er der endnu en stue, hvor der er plads til at slappe af til en god serie. Herudover rummer huset i alt 5 gode værelser. 2 i stueetagen og 3 på 1. sal.

De tilhørende staldbygninger er i god stand, og er løbende blevet vedligeholdt. Staldene indeholder 5 hestebokse, et godt værksted med el port, en masse opbevaringsplads samt et fyrrum. Ejendommen opvarmes med fastbrændsel. I forlængelse med den ene stald-længe, er en stor garage - også med el port.

På den 7.350 kvadratmeter store grund, er der en del beplantning, blandt andet bestående af en mange hasselbuske. Den syd/vestvendte have indbyder til leg blandt de mindste. Her er både et legetårn samt en trampolin. Der skal gøres opmærksom på at legehuset ikke medfølger i handlen. Hele haven er udlagt i græs, som en robotplæneklipper vedligeholder, så tiden i haven kan benyttes til ren afslapning.

Her er tale om et hyggeligt landsted med masser af plads til hobbylandmanden og hestepigen, og deres børn! Ejendommen emmer af landlig idyl og skal bestemt opleves.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling