Vilsbækvej 38, 6330 Padborg

Dejligt beliggende håndværkertilbud!

I Vilsbæk er denne ældre ejendom til salg. Vilsbæk er en hyggelig lille landsby, hvor man er omgivet af landlige omgivelser, men stadig har meget kort afstand til motorvejstilkørslen ved Kliplev, så du hurtigt kan være i en af de større omkringliggende byer, som Aabenraa og Sønderborg.

Ejendommen er opført i 1913, og boligdelen fremstår i dag med røde murstensvægge samt et ældre eternittag. Stalden har pudsede hvide vægge samt bliktag. Her er ældre trævinduer og døre i hele ejendommen.

Indendørs er ejendommens 145 kvm., indrettet med en stor entre med trappeopgang til 1. sal, en stor lys stue med mange vinduer mod syd, et ældre køkken midt i huset, et spisekammer samt et badeværelse. Fra stuehuset er der direkte adgang til stalden.1. salen er indrettet med et toilet, 2 værelser samt et tekøkken. Fra 1. salen er der direkte adgang til staldloftet. Opvarmning sker med oliefyr.

Hele ejendommen trænger til en kraftig renovering, eller evt. nedrivning. Ejendommen har en bevaringsværdi på 5, hvorfor en evt. nedrivning skal godkendes.

Stalden er på 246 kvm., og rummer ældre kornsiloer samt diverse ældre bokse til dyrehold. Der er åbent op til et stort loftsrum med synlige tagkonstruktioner. Ved siden af stalden er en garage på 94 kvm. beliggende.

Grunden er på ca. 6.500 kvm., men er du f.eks. hesteinteresseret og har brug for at tilkøbe yderligere omkringliggende jord, er dette også muligt. Ligeledes er det også en mulighed at få en mindre grund med til ejendommen.

Vilsbækvej 38 tilbyder et godt håndværkertilbud eller en dejlig byggegrund med en skøn beliggenhed i rolige omgivelser.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale