Gammel Tinglevvej 25, Stubbæk, 6200 Aabenraa

Villa midt i Stubbæk

Midt i Stubbæk ligger dette hus på 122 kvm. samt et stort multirum. Bag ved huset er der en stor lukket have hvor der er plads til både legehus og drivhus. Det tager kun cirka tre minutter at gå hen til Stubbæk Skole, og der er også gode fritidsmuligheder samt en børnehave i nærheden.
Villaen er i pæn stand og fremstår med rødstensfacade og teglstens tag. Bilen kan parkeres i en stor garage hvor der også er plads til en anhænger.
Villaen er indrettet med entre, hvor trappen til 1. sal også er. Ud mod vejen er der en stor stue med god plads både til sofahjørne og til spiseplads. Fra stuen går man direkte ind i køkkenet. Køkkenet er et pænt lyst køkken med næsten nye hvidevarer (2017). Ved siden af køkkenet er der et værelse, som i dag bruges til spisestue.
Første sal er i dag indrettet til et 2 værelser og et stort lyst soveværelse. Der er også et pænt toilet på 1. sal.
I villaens sidebygning er der en baggang med plads til vaskemaskine og tørretumbler. I denne del af huset er der et stort og pænt badeværelse både med bruseniche og boblebad.
Fra baggangen er der også adgang til et stort multirum, hvor der kan være fester eller børn og unge kan boltre sig med spil og andre aktiviteter. Fra dette multirum er der adgang til haven via et fint lille værksted og der er også adgang til garagen. Så skal man ud at køre behøver man ikke ud i regn og snevejr. Garagen har el port så den er nem at lukke, når man kører på arbejde.
Kontakt Evald - 20601080 for en fremvisning.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling