Sønder Hostrup Bygade 45, 6200 Aabenraa

Solid bolig i skønne omgivelser!

I udkanten af Sønder Hostrup i landlig idyl - har vi denne solide bolig til salg. Boligen er opført i 1963 med tilbygning fra 1974 - og har 116 kvm. beboelse.
Husets vinduer er i plastrammer som er udskiftet for ca. 20 år siden. Taget er ligeledes skiftet for 10 år siden til stålplader, som ligger oven på det oprindelige tag.

Du bydes velkommen indenfor via entréen, hvor der på din højre side er et badeværelse med toilet samt et mindre værelse. Fra entréen føres du via gangen til boligens centrum, som er det store køkken med spiseplads - hertil praktisk bryggers med håndvask og skabe, hvor der også er plads til både tørretumbler og vaskemaskine. I bryggerset finder du også trappen til den mindre kælder på 25 kvm. som i dag har 3 disponible rum til opbevaring.

I midten af boligen er der et pænt gæstetoilet - samt 3 gode værelser/soverum.

Boligens store vinkelstue vender mod syd og vest - stuen har direkte adgang til haven. I stuen er der også opsat brændeovn der giver en dejlig varme til de mørke vinteraftener.
Udover boligen får du også carport, redskabsskur samt overdækket terrasse. Tilbygningernes stand er ringe og de trænger til en kærlig hånd.
Til huset hører der sig en dejlig stor og åben have, som ligger lige ud til marker - og giver en fantastisk udsigt. Haven har mange gode hjørner så der er mulighed for at finde både en solplads og et sted hvor der ikke blæser.

Så ønsker I et hus tæt på Aabenraa - så er Sønder Hostrup Bygade 45 et godt bud.

Ring til Evald Møller - 20601080 og aftal en fremvisning.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling