Kromai 194, Løjt, 6200 Aabenraa

Super andelsbolig i godt område

I hyggelige Løjt Kirkeby finder vi denne flotte og velholdte andelsbolig. Andelsboligen ligger i et fredfyldt område, for enden af en sidegade. Her er du tæt på naturen, men samtidig er der ikke mere end 10 min gang til nærmeste indkøb, samt busstoppested.

Boligen byder på 63 kvm som er udnyttet rigtig fornuftigt. Du kommer ind i entreen, hvor du har plads til jakker, sko og ikke mindst vaskemaskine og tørretumbler. Forsætter du ind i den hyggelig stue, har du her både plads til sofa område, samt mindre spiseplads. I de lidt koldere måneder, har du brændeovn, som giver masser af varme og hygge. I stuen har du også et integreret køkken, hvor der er godt med skabsplads. Fra stuen har du også direkte udgang til den hyggelige afdækkede terrasse, hvor mange gode stunder kan nydes.

På 1.sal kommer du op til en mindre repos, her er der plads til dobbelt skab. På venstre hånd har du et fint moderne badeværelse, hvor der er spa-badekar. På 1. sal har du et stort soveværelse, her er der ovenlys som gør rummet dejlig lyst og lækkert. I soveværelset er der også godt med skabsplads, og et integreret skrivebord til dagligdagsbrug. Ikke nok med det, har du også fra soveværelset dejlig udsigt ud over marker.

Tilhørende boligen er et mindre redskabsskur på 5 kvm, hvor dine haveredskaber kan opbevares. Området omkring andelsboligen er rigtig hyggeligt, her er bla. bordebænkesæt, hvor man kan nyde en varm kop kaffe med sine naboer. Her er også gode parkeringsforhold, og mulighed for leje af carport, hvis det ønskes.

Så mangler du en andelsbolig i gode omgivelser, som samtidig er i rigtig god stand? Så er det Kromai 194, du skal købe!

Book en fremvisning nu!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling