Velkommen hos din lokale ejendomsmægler

Ejendomsmæglerfirmaet - Evald Møller Bolig • Erhverv - er et nyere firma, men bag skrivebordene sidder kompetente folk, som har været i branchen i mange år. Vi sætter stor pris på at være din lokale uafhængige ejendomsmægler. Vi er ikke økonomisk bundet til hverken ejendomsmæglerkæder eller pengeinstitutter, derfor kan vi udelukkende koncentrere os om dine interesser.
BOLIG • Efter mange år i branchen, har vi både erfaring samt en realistisk opfattelse af boligsituationen i dit lokalområde. Vi tror ikke på at overvurdere ejendomme, men derimod på, at der er salg i at give et præcist og troværdigt indtryk af din bolig.
Vi ønsker at du som boligsælger skal føle dig tryg og velinformeret under hele salgsprocessen – derfor er ærlighed og forventningsafstemning vigtige elementer for os.
ERHVERV • vi er den lokalkendte erhvervsmægler, der skaber muligheder. Vi er specialister i udlejning, salg, rådgivning og vurdering af ejendomme til det professionelle erhvervsmarked i hele Sønderjylland indenfor alle brancher.
Vi ligger midt i Sønderjylland og er et garvet team af medarbejdere, både med mange års erfaring og unge med nye ideer.
Vores netværk er stort – og vi kender folk – og de kender os. Herigennem har vi mulighed for at tilbyde vores kunder alternative løsninger for vores opgaver.
MARKEDSFØRING • Teknologien gør det muligt for os, at være synlige online på samme måde som andre store ejendomsmæglerkæder. Vi ved at online markedsføring er meget afgørende for dit salg, derfor markedsfører vi din bolig på de store hjemmesider som boligsiden.dk. og boliga.dk - erhvervsejendomme på ejendomstorvet.dk. Ligeledes markedsfører vi din ejendom flittigt på Facebook og andre sociale medier for at nå ud til endnu flere mulige købere.
Træf os alle dage, også i weekenden. Er vi ikke på kontoret, så fang os på telefon eller mail.
Evald Møller – ikke kun til husbehov!

Bestil salgsvurdering

Bestil en gratis salgsvurdering, det er ganske uforpligtende og du bliver klogere på værdien af din ejendom!

juni 2023

MTOTFLS
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930