Om os

Velkommen hos din lokale ejendomsmægler!

Ejendomsmæglerfirmaet - Evald Møller Bolig • Erhverv - er et nyt firma, men bag skrivebordene sidder kompetente medarbejdere, som har været i branchen i mange år. Vi sætter stor pris på at være din lokale uafhængige ejendomsmægler. Vi er ikke økonomisk bundet til hverken ejendomsmæglerkæder eller pengeinstitutter, derfor kan vi udelukkende koncentrere os om dine interesser.

Teknologien gør det muligt for os, at være synlige online på samme måde som andre store ejendomsmæglerkæder. Vi ved at online markedsføring er meget afgørende for dit boligsalg, derfor markedsfører vi din bolig på de store hjemmesider som boliga.dk og boligsiden.dk. Ligeledes markedsfører vi din bolig med flotte annoncer i Ugeavisen og bruger flittigt Facebook for at nå ud til endnu flere mulige købere.

Efter mange år i branchen, har vi både erfaring samt en realistisk opfattelse af boligsituationen i dit lokalområde. Vi tror ikke på at overvurdere ejendomme, men derimod på, at der er salg i at give et præcist og troværdigt indtryk af din bolig.

Vi ønsker at du som boligsælger skal føle dig tryg og velinformeret under hele salgsprocessen – derfor er ærlighed og forventningsafstemning vigtige elementer for os.

Træf os alle dage, også i weekenden. Er vi ikke på kontoret, så fang os på telefon eller mail.

Evald Møller – ikke kun til husbehov!

Evald Møller Bolig er din lokale ejendomsmægler.

Vi kender området, og vi har kontakt til de seriøse købere. Kig inden for og lad os få en snak.