Salgsvurdering

Salget af din bolig, grund eller erhvervsejendom, behøver ikke være kompliceret. Går du med salgstanker, kan du allerede nu kontakte os på 7361 1100 eller udfylde skemaet for at få en salgsvurdering. Vurderingen er ganske gratis og uforpligtende, så du har intet at miste, men kun viden at vinde!

Når du bestiller en vurdering hos os, begynder vi på vores grundige forarbejde. Det sikrer at vi giver det bedste bud på en salgspris af netop din ejendom, og samtidig danner rammerne for det optimale salg. Tager du beslutningen om at sætte din ejendom til salg hos os, bliver du kvitteret med service fra din erfarne, lokale og uafhængige ejendomsmægler. Vi sætter en stor ære i at dine interesser bliver tilgodeset og ser først salget af din ejendom som en succes, når du er tilfreds!
Vi står klar til at hjælpe dig!

Sælger Funkevej 10, 6230 Rødekro


" Jeg har benyttet mig af Evald Møller - Bolig og Erhverv ifbm salg af mit hus i Rødekro. Jeg er dybt imponeret over den effektive, professionelle hjælp. Alt blev fulgt til dørs. Ligeledes den utroligt gode form for kommunikation bør nævnes, der blev meldt tilbage ved hver fremvisning, hvor man fik at vide, hvilken slags mennesker der var at se på huset, samt om de var kolde, varme eller midt i mellem. Et utroligt dejligt sted at være, med en løssluppen tone, hvor alting ikke er så stift. Man føler sig i virkelig trygge hænder.
Kan kun anbefales, 5 stjerner :-) "

Sælger Varnæsvigvej 13, 6200 Aabenraa


"En ejendomsmægler med godt samspil! Jeg har de seneste år haft en del handler med Ejendomsmæglerfirmaet Evald Møller. De udmærker sig med at de altid ser potentiale i en ejendom og formå at formidle dette til en køber. Deres løbende opfølgning omkring handlen er altid løsningsorienteret. Sidst men ikke mindst, er der i ejendomsmæglerfirmaet Evald Møller et utrolig godt samspil mellem medarbejderne og derved øget fokus på min ejendom"

Sælger Møllegade 12, Hellevad, 6230 Rødekro


"Yderst tilfreds med forløbet af salg af vores hus. Kompetente mæglere fra start til slut. Intet at sætte en finger på, og vil til en hver tid anbefale Evald Møller og deres ansatte mæglere til andre"

Bestil salgsvurdering

Bestil en gratis salgsvurdering, det er ganske uforpligtende og du bliver klogere på værdien af din ejendom!

juni 2023

MTOTFLS
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Sælger - Varnæs Lærkevej 9, 6200 Aabenraa

"Hej Claus
På familiens vegne vil jeg gerne takke dig for din store flotte indsats og salgsarbejde.Det er virkelig en fornøjelse. Vi er særdeles glade for at have valgt dig som mægler"