Kromai 80B, 6200 Aabenraa

Velindrettet lejlighed med god beliggenhed i rolige omgivelser

Med god beliggenhed i Løjt Kirkeby på en lukket villavej har vi fået denne fine ejerlejlighed til salg. Herfra er du i gå og cykel afstand til indkøb, byens gode skole, busforbindelser og grønt område. Her kommer dagligdagen til at glide let både for børn og voksne.
En velindrettet bolig med badeværelse, tre værelser, køkken og stue. Grundstykke med terrasser og græsplæne, hvor der er plads hygge med familien og aktiviteter for børnene

Boligen er opført i 1989 i røde mursten og med tegltag. I stueplanet er pladsen fordelt på entré og ikke mindst køkken og stue, der er forenet i et åbent rumforløb. Fra stuen er der udgang til en terrasse og de store vinduer giver et godt lys indfald, så stuen fremstår lys og indbydende.Fra entreen er der adgang til boligens badeværelse med plads til vaskefaciliteter. Første sal er en god soveafdeling med tre soveværelser. På cykel kommer man vidt omkring i det kuperede Løjt Land, hvor det på en sommerdag er fristende at lægge vejen forbi områdets populære sandstrande. I bil kommer man på et kvarter til Aabenraa, mens de ti minutters kørsel til E45 åbner for flere destinationer i det sønderjyske inden for overskuelig tid.

Kontakt os for mere information og en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.