Storegade 1, 6240 Løgumkloster

Velholdt ejendom med god placering!

I hyggelige Løgumkloster ligger denne solide ejendom fra 1908. Ejendommen har en god synlig og central placering i Løgumkloster.

En central placering - nem at finde, som altid har været til gavn for butik/erhvervsdelen. Ejendommen er opført i 1908 og er med pudset og malet facade. På ejendommen er der skiffereternittag, og her er primært PVC vinduer i hele bygningen. Ejendommen fremstår rigtig velholdt, og flot malet.

Bygningen er en blandet udlejningsejendom med både bolig & erhverv. De 2 lejemål er fuldt udlejet pt. Erhvervsdelen består af 388 kvm butik i stueetagen som er udlejet til Kirkens Korshær. Erhvervsdelen er indrettet med butikslokale, lager, kontor, og toiletfaciliteter. Hertil er også en dobbelt garage på 48 kvm som tilhører erhvervslejemålet. Boligdelen består af en 206 kvm stor lejlighed på 1. sal. Her er hele 5 værelser, som udlejes til en overkommelig husleje, hvilket gør lejemålet utrolig interessant for familier.
UDVIKLING - På 1. sal er der en lejlighed på 206 kvm. og ejendommen har en stor loftsetage, som ikke udnyttes. Denne del kan fremover udnyttes/ombygges. Denne mulighed er i salgsopstillingen fastsat til en årlig ekstra leje på 24.000.

Så mangler du en udlejningsejendom som er fuldt udlejet og fremstår i rigtig god stand? Så er Storegade 1 i Løgumkloster et rigtig godt bud!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.