Storegade 12, 6240 Løgumkloster

Bolig & sportsbutik

Centralt i Løgumkloster har vi fået denne spændende ejendom på Storegade 12 til salg. I ejendommen har der i mange år været en god og sund forretning i form af sportsbutik, med en stor flot bolig ovenpå.

Butik
Butikken ligger i stueetagen og har store facadevinduer ud mod vejen, som giver optimale forhold til salg af butikkens produkter. Butikken er et stort lokale som er indrettet med flere gode kroge, og gode forhold til kunderne - med bla. 2 prøverum og stort kasseområde. Til butikslokalet er der et lagerlokale, et personaletoilet og ikke mindst et fint kontor. Butikslokalet er opvarmet med fjernvarme, og en stor luft-til-luft varmepumpe som blev installeret i ca. 2015.

Bolig
Boligen ligger på 1. sal og har egen indgang og fremtræder i rigtig fin stand. I hjertet af boligen er en MEGET stor vinkelstue med parketgulv på omkring 60 kvm. Her er der rigeligt med plads til at have læsehjørne, spisebord og tv-stue. Stuen har en flot karnap ud mod vejen, som gør at stuen fremtræder lyst og lækkert. Køkkenet er fint og velfungerende, herfra er der direkte adgang til den skønne udestue fra 1995, hvor mange gode stunder kan nydes. Fra udestuen er der udsigt ned til ejendommens hyggelige gårdhave og de flotte bagvedliggende huse. Badeværelset blev moderniseret i 2005, det er belagt med flotte klinker og opvarmet med gulvvarme. På 1. salen finder man også et stort soveværelse med indbyggede skabe, samt et stort værelse der i dag er indrettet som kontor. Bagerst i boligen mod syd har du et stort bryggers, hvor der er rigeligt med plads til overtøj, samt vaskemaskine og tørretumbler. Mod syd har du også husets flotte trappetårn som blev bygget i 1995, som giver nem adgang fra stueetagen og 1 salen. På 2. sal er der en stor stue, som i dag bliver anvendt til personalestue for sportsbutikkens ansatte. Herudover er der 2 gode værelser, samt et badeværelse med bruseniche. På hele vestsiden af ejendommen er der kommet nye PVC-vinduer i.

Gårdhave & garage
Mod syd er der en rigtig fin gårdhave udlagt i fliser. Her er mange hyggelige kroge, og mange gode stunder kan nydes her om sommeren, da solen står ned i haven det meste af dagen. Til de lidt mere grå dage er der en overdækning, hvor grillen mm kan stå i tørvejr. I forlængelse af gårdhaven finder man boligens private garage, hvor bilen kan holde i tørvejr. I garagebygningen er der også et værksted, samt et disponibelt rum. Værkstedet bliver i dag anvendt som trykkeri for sportsforretningen, og er opvarmet med elradiatorer. Her er der inden for de senere år, kommet nyt metalpladetag på.

En super spændende ejendom, som er løbende vedligeholdt og derfor fremstår i god stand. Mulighederne er mange - lej boligen ud og driv forretning eller driv forretning fra hjemmet?

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.