Løgumklostervej 148, 6200 Aabenraa

Solid investeringsejendom med god synlighed!

På hjørnet af Løgumklostervej og Gammel Ribevej - udbydes der nu denne pæne investeringsejendom til salg.

Beliggende ud til en af de travle indfaldsveje til Aabenraa - giver ejendommen gode skilte muligheder, hvilket erhvervslejerne kan drage fordel af.

Ejendommen
Bestående af 2 sammenbyggede bygninger - opført i røde mursten og med primær tagdækning af røde tegl - er løbende vedligeholdt og fremstår således i dag i rigtig god stand. Ejendommens vinduer samt døre er i PVC-rammer og gavlender er beklædt med iverplank.
Til ejendommen er der fuld kælder på 207 kvm. tør og brugbar!

3 boliglejemål
Boligerne er løbende vedligeholdt i forbindelse med lejerudskiftning - lyse og indbydende og alle med 3 værelser - endvidere adgang til depot i kælder og altan på 1. sal.

3 erhvervslejemål
Frisør: I velfungerende, lyse lokaler med facade ud mod Løgumklostervej - genetablering af lejlighed kræver byggetilladelse.
Kontor: I mindre, men funktionelt lokale med facade ud til gårdspladsen som også er en del af dette lejemål.
Værksted: Grænser op til naboejendommen. Denne bygning er med tagpap.

Der er installeret forbrugsmålere på el, vand og varme til alle lejemål - de er endvidere nemme at udleje!

Grunden
Ejendommen er beliggende på en hjørnegrund - som primært er udlagt i grus og nem at passe - der er indkørsel fra både Løgumklostervej og Gammel Ribevej. Grunden giver rigtig gode skilte muligheder og vil blive set af rigtig mange forbipasserende bilister. Gårdspladsen deles sammen med nabo ejendommen med fælles færdselsret.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.