Østergade 8, 6230 Rødekro

Velholdt investeringsejendom

Ejendommen huser i dag Vestjysk Bank i stueetagen samt et fint boliglejemål på 1. sal. Vestjysk Bank har netop udvidet sit lejeareal og indgået en forlængelse af lejekontrakten, således at den løber uopsigeligt i en periode frem til januar 2024. Ud over lejen betaler banken de fleste driftsudgifter på ejendommen


Første salen er netop istandsat, og udgør en lejlighed på ca. 100 kvm registreret areal samt et større areal ikke godkendt til beboelse, men meget anvendeligt til forskellige formål. Lejemålet har egen indgang og der er gode parkeringsmuligheder lige ved døren.


Ud over lejemålet på 1. sal, udlejes tillige garage og mindre lagerområde. Alle lejemål er udlejet.
Hele bygningen har gennemgået en større istandsættelse og fremstår yderst præsentabelt. Investor overtager således bygningerne i en stand, der kun kræver almindeligt løbende vedligehold.


Ejendommen er beliggende i centrum af Rødekro. Der er gode parkeringsforhold, både detail- og dagligvareforretninger samt kort afstand til såvel tog- og busstation. Det er en adresse med løbende trafik på en af byens hovedindfaldsveje, hvilket giver optimale betingelser for lejerne af bygningen.


En ejendom for den seriøse investor der ønsker sikkerhed og fornuftigt afkast.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.