Højvang 1B, 6230 Rødekro

Fin og velholdt villa i Rødekros centrum

Er I på jagt efter en rigtig fin villa i Rødekro, hvor der er kort afstand til alle byens muligheder? Så er Højvang 1B det helt rigtige for jer. Her har du flere supermarkeder, bager, togstation og meget mere alt sammen inden for 500 meters afstand. Det bliver ikke meget lettere!

Ejendommen blev opført i 1986 og er løbende blevet vedligeholdt, så den fremtræder rigtig pænt. Boligen har flotte mahogni vinduer og døre hele vejen rundt, samt et originalt men ikke mindst solidt cementagstenstag. Boligen byder på et stort køkken-alrum med ø som er husets hjerte, og sørger for at familien er samlet i de fleste stunder. I dette skønne opholdsrum er der både plads til spisestue og tv-stue. Huset rummer også 2 gode værelser og her er oplagt mulighed for at etablere et 3. Derudover et fint badeværelse med bruseniche, gæstetoilet med plads til vaskemaskine og tumbler, sidst men ikke mindst et fint bryggers.

På forsiden af huset er en flisebelagt indkørsel samt forhave, hvor det er oplagt stille havemøblerne frem. I forlængelse af huset er en integreret garage, som i dag anvendes til hobbyværksted. Et rigtig godt og anvendeligt rum! Bag huset gemmer sig en lille flot have, hvor du har flere bede, en havedam og mange hyggelige kroge. Derudover er en fin flisebelagt terrasse, som indbyder til gode stunder med grill og hygge. Haven er dejlig lukket og privat, og samtidig er den sydvendt, så solen står på det meste af dagen. En hyggelig oase! Værd at nævne er ejendommens gode stand, som også afspejler sig i de meget flotte rapporter som er udarbejdet for huset. Samtidig er der installeret solceller på størstedelen af taget mod syd, som gør at strømregningen forbliver i bund!

Skal dette være dit nye hjem? Bestil din fremvisning i dag!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.