Sjællandsgade 24, 6400 Sønderborg

Solid lagerbygning med tilhørende lejeindtægt!

I et af Sønderborgs mest aktive erhvervsområder, på hjørnet af Sjællandsgade og Lollandsgade, udbydes der nu denne solide erhvervsejendom til salg.

Ejendommen
Er opført i gule mursten med tagdækning af fibercement - ejendommen er løbende vedligeholdt og fremstår i rimelig stand.
Ejendommen er i dag indrettet med 2 lejemål:

Et stort lejemål på 410 kvm. - bestående af regulær lagerhal indrettet med 2 porte og med en loftshøjde på ca. 3,5m - til lagerlokalet er der personalefaciliteter i form af kontorlokale og køkken/badeværelse.
Lejemålet har siden 2017 været udlejet til Fliselageret - som fraflytter - lokalet er derfor ledigt for køber og udenomspladsen vil være ryddet ved overtagelse.

Et mindre lejemål på 290 kvm. - bestående af mindre hal med en loftshøjde på ca. 3,5m - til hallen er der omklædningsfaciliteter samt mindre kontor. Lejemålet er udlejet til Taekwondoklubben - Chung Un - siden 1986 til en årlig husleje på kr. 90.900 + forbrug.

Parcelhus
Bag ved lagerbygningen er der et parcelhus fra 1969 på 122 kvm. Boligen er opført i gule sten, med tagdækning af eternit og fremstår ligeledes i rimelig stand. Boligen er udlejet til kr. 80.400 årligt på normal lejekontrakt + forbrug. Til boligen er der ca. 100 kvm. garage/carport.

Grunden
Er på i alt 2.915 kvm. fordelt ud på 2 matrikler. Der er gode adgangsforhold og asfalteret plads rundt om ejendommen - samt mindre græsarealer. Ejendommen har gode skiltemuligheder.

Anvendelsesmuligheder
Ejendommen kan anvendes til eget brug - enten til lager, box-it, kontor eller noget helt andet!
Ejendommen kan også købes som en investeringsejendom, da skal køber blot have genudlejet det ledige lejemål - hvilket vi gerne er behjælpelige med!

For mere information - kontakt erhvervsmægler Ib Hansen på tlf.: 4411 4330 eller mail: Ih@evaldmoeller.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.