Vestergade 45, 6230 Rødekro

Centralt beliggende tankstation, butik & vaskehal

Centralt i Rødekro - udbydes der nu denne tankstation til salg!

Tankstation
Ud mod Vestergade er der et overdækket areal på ca. 130 kvm, her er der installeret tankanlæg. Der kan tanke op til 8 køretøjer samtidig. Tanken er i dag Shell tankanlæg. Der er kontrakt på afregning pr. solgt liter benzin, kontrakten kan overdrages.

Butikssortiment og inventar
Butikken har et butiksareal på ca.150 kvm. - bagerst i butikken er der 2-delt betjeningsdisk, med plads til 2-3 ekspeditions pladser. Udover butikslokalet er der et mindre kontor og toilet samt et lager på ca. 65 kvm. Butikken har et meget bredt og vel assoteret sortiment af gængse varenummer herunder bake-off, drikkevarer, sandwich og hotdogs mv. samt andre lette snacks. Der er også et stort sortiment af ugeblade og tips og lotto-kuponer, blomster, slik og cigaretter mv. I handlen medfølger der inventar som bla. fryse- og kølediske, kasseapparat med dankort terminal, montre til madvarer - varebeholdningen kan overtages ved nærmere aftale. Den attraktive aftale omkring pakkeekspedition kan forsætte af ny ejer.

Vaskehal
Ved siden af butikken er der en vaskehal. Vaskemaskinen skal udskiftes eller renoveres inden for en kortere periode.

Økonomi og aftaler
Butikken har de seneste år haft øget omsætning - regnskab kan fremsendes ved seriøs interesse.
Det vil være muligt at indgå i et nyt samarbejde eller overtage eksisterende leverandør og service aftaler. Derudover skal der laves aftaler med det nuværende personale bestående af 2 fastansatte samt 8 ungarbejdere.

Muligheder
o Styrk forretningen og optimerer varesortiment
o Etablering af nye faciliteter i vaskehal
o Udvikle pakkehåndtering
o Udnytte den store parkeringsplads - trailer salg, boder mv.
o Opsætte lader til elbiler

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.