Hovedgaden 122A, 6360 Tinglev

Fuldt udlejet investeringsejendom

Investerings ejendom med mulighed for optimering, ejendommen er centralt beliggende i Tinglev.

Denne ejendom ligger godt placeret ud til hovedgaden, som er hovedpulsåren igennem Tinglev. Hovedvejen giver nem adgang til offentlig transport, E45, andre større provinsbyer og indkøbsmuligheder.

Ejendommen er opført i 1777. Facaden er i dag pudset og malet, vinduerne er i PVC rammer og tagdækningsma-terialet er bestående af fibercement herunder asbest. Der blev i 1990 blev tilføjet et udhus på 24 kvm.

I alt består hele ejendommens grundareal af 870 kvm. Der er nem adgang til ejendommen som har indgang ud til Hovedgaden, der er også tilhørende parkeringspladser, og have som lejerne kan udnytte og selv passe. Parkering og have befinder sig i et afskærmet område, som giver lejerne privatliv.

Den bagvedliggende gårdsplads er befæstet med sten og giver derfor optimal benyttelsesmulighed til parkering, hvor der også er carport. Området her bliver også brugt til opbevaring af affaldsbeholdere.

Ejendommen er opdelt med 4 forskellige lejemål, der alle er udlejet.

De 4 lejemål er af gode størrelser og er imellem 60 til 96 kvm, tilhørende hvert lejemål er der et privat udhus der giver mulighed for ekstra opbevaring.
Der er installeret forbrugsmålere for el, vand og varme ved alle lejemål.

Lejlighederne er for nyligt blevet udlejet hvor de er blevet malet før de er blevet genudlejet og er i øvrigt nemme og genudleje.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.