Øbeningvej 36, Hellevad Mrk, 6230 Rødekro

Plads til to familier, erhverv, hestehold og jagt

I Hellevad nær Rødekro får I mulighed for at kombinere familielivet med erhverv, og samtidig giver den flotte ejendom plads til jagt og hestehold. Vil I bo to familier sammen, er det også en mulighed. Andre fordele er pileanlægget til spildevand og ikke mindst tilbygningerne, som kan rumme alle jeres fremtidsplaner.

Ejendommen fremstår generelt nem at holde med røde mursten, tegltag og ingen malede flader, og inde i stuehuset venter flere attraktive materialevalg. Her er der et fint Designa-køkken med Quooker samt adgang til en spisestue, der videre er forbundet med dagligstuen. Via et hyggeligt alrum og et bryggers er hovedhuset knyttet sammen med en garage samt overetagen herover. Endelig er der i stueplan et badeværelse og et værelse, mens hallen inviterer jer ovenpå. Heroppe venter fire værelser, hvoraf to er forbundet og indrettet med walk-in-closet, og der er også et stort badeværelse samt et fællesrum.

De attraktive tilbygninger består af en festsal med plads til 120 personer, erhvervslokaler med kontorer, lager og værksted samt en medarbejderbolig på 180 m2. Tre værelser samlet med badeværelse og tekøkken giver potentiale for at etablere ferielejligheder. Endelig er der en lade, og bemærk, at ejendommen har gode tilkørselsforhold med mulighed for at køre en lastbil eller sættevogn ind i hallen.

Udendørs er der anlagt en skøn have, mens jordtilliggendet også omfatter fire hektar skov med nåletræer og løvtræer. Der er masser af vildt på ejendommen, hvor I blandt andet ser krondyr.

Beliggenheden ved et skønt bysamfund giver adgang til sammenhold og foreningsliv. Børnene kan cykle til skole, og samtidig sørger nærheden for Agerskov og Rødekro for korte afstande til alt, hvad I behøver. Desuden er der togstation i Rødekro, og motorvejen tager det heller ikke lang tid at nå.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.