Rodbjerg 12, Skarrev, 6200 Aabenraa

Skønt sommerhus med KANON udsigt!

Ved Skarrev på Løjt land har vi fået dette skønne sommerhus til salg. Sommerhuset er opført i træ med PVC-vinduer som løbende er blevet skiftet. Sommerhuset er opvarmet med el, og i 2018 fik huset isat brændeovn, til de lidt koldere tider. Sommerhuset er indrettet med 3 gode værelser med plads til dobbeltsenge - så her får du et sommerhus hvor der er plads til hele familien. Badeværelset har fået en kærlig hånd i 2020, hvor der bla. er kommet ny varmtvandsbeholder og toilet mm. I husets hjerte har du en god stue med plads til sofaområde og spisebord - her kan man spise frokost med en skøn udsigt over Aabenraa fjord. I forlængelse af stuen er der også et velfungerende køkken. Fra stuen er der adgang til sommerhusets udestue, hvor sommeren kan forlænges. Fra udestuen er der en optimal udsigt til havet - en fryd for øjet!
Huset har 2 terrasser - en sydvendt ud mod fjorden og en mod vest hvor du har aftensolen. Her kan mange gode stunder nydes med godt selskab, grill og kolde drikkevarer!
Sommerhuset ligger på lejet grund, ligesom mange andre sommerhuse ved Skarrev. Lejekontrakten er uopsigelig for udlejer, og udgør en årlig leje på 28.417,4 kr inklusiv ejendomsskat.
Et sommerhus som skal ses - Det er lige til at bruge og så er det bare at nyde beliggenheden.
Vi glæder os til at vise Rodbjerg 12 frem for jer!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.