Stubbæk Vestergade 8, Stubbæk, 6200 Aabenraa

Villa på 184 etagekvadratmeter med udsigt ud over mark

I skønne omgivelser på Stubbæk Vestergade 8 får du en bolig med god beliggenhed i Stubbæk og udsigt ud over marker. Stubbæk er i god udvikling med en rigtig god folkeskole fra 0-9 klasse samt et veldrevet idrætsanlæg, hvor mange fritidsakvititeter kan udøves. Samtidig er der inde for de senere år etableret en rigtig fin naturpark og discgolf bane, alt dette kan nåes inden for ganske få minutter på både gåben og på cykel. Boligen er en rødstensejendom fra 1963 i 3 plan. Boligen har et solidt skiffereternittag og trævinduer som løbende er blevet skiftet mellem 2000 - 2009. Stueetagen byder på et fint HTH-køkken med lyse elementer fra 2009, hvor der er plads til spisebord og samvær. Badeværelset er med bruseniche og gulvvarme. Derudover har du husets hjerte som er den store stue, hvor du både har plads til tv-stue og stort spisebord til når du får gæster på besøg. Her finder du også en brændeovn fra 2008, som bidrager til hyggen i de lidt koldere tider.
På 1. sal er der et fint soveværelse med indbyggede skabe med fronter af højglans, samt 2 gode rummelige børneværelser. Derudover et repos som kan anvendes til åbent kontor, plads hvor børnene kan udfolde sig eller lignende.
Ikke nok med det byder huset også på en renoveret kælder på 68 kvm med gulvvarme i alle rum. Her får man 2 disponible rum, som har mange anvendelsesmuligheder - det kunne fx. være fitnessrum eller slyngelstue. Derudover har du her bryggers med plads til vaskemaskine samt tumbler, og ikke mindst et gæstetoilet. Bag huset ligger en fin have udlagt i græs, hvor der er plads til gyngestativ og boldspil. Her også en flisebelagt terrasse hvor mange gode stunder kan nydes, når den danske sommer inviterer til dette. Indkørslen er flisebelagt hvor du kan køre bilen i tørvejr i ejendommens carport. I forlængelse af carporten har du en overdækket terrasse så du er i læ for vind og vejr. Kunne du tænke dig at bo i en fin bolig med landlig udsigt, så book din fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.