Kassøvej 31, Kassø, 6230 Rødekro

Landejendom med stort potentiale og 3 HA jord

Går du og drømmer om landligt idyl og mangler plads til campingvogn og værksted? Så skal du stille skarpt her. På Kassøvej 31 i Kassø mellem Hellevad og Hjordkær, udbydes denne spændende ejendom til salg! Hovedhuset er en muret ejendom med ståltag fra 2009 og PVC-vinduer i god stand - så rammerne er her rigtig gode.

Boligen byder på 170 etagekvadratmeter fordelt i 2 plan. I stueetagen træder du ind i entréen, hvor der er plads til sko og overtøj. Her finder også man husets badeværelse med bruseniche. Fra entréen træder man videre ind i det velfungerende køkken, hvor der også er adgang til et af husets værelser med indbyggede skabe. I køkkenet er der mulighed for at åbne op ind til stuen så man får køkken-alrum. I denne afdeling finder du som skrevet også husets 2 store stuer, som i dag anvendes som opholdsstue og som spisestue. Derudover rummer huset også 2 store disponible rum, hvoraf det ene i dag bliver anvendt som opholdsrum/værelse. På 1. salen er der et stort soveværelse, depot og gangareal.

Boligen har en fin for-og baghave som primært er udgjort af græsarealer. Derudover en stor indkørsel udlagt i grus, med en stor vendeplads hvor der er plads til flere biler. I forlængelse af hovedhuset har du en stor lagerbygning hvor traktor, campingvogne båd kan opbevares - her er mange anvendelsesmuligheder! Til ejendommen er der også 3HA landbrugsjord, som i dag er forpagtet ud. Her er der mulighed for at holde heste hvis det ønskes i stedet for.

En rigtig spændende ejendom med stort potentiale. Rammerne er gode, men indendørs trænger boligen til en opfriskning. Kom ud og oplev mulighederne!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.