Ramsherred 51C, 6200 Aabenraa

Velholdt ejerlejlighed i Aabenraas centrum

I hjertet af Aabenraa med Føtex som nabo og byens gågade med at væld af butikker, cafeer og meget mere, finder man denne skønne ejerlejlighed. Her er der kort afstand til alt! På Ramsherred 51C får man en lys og moderne lejlighed med højt til loftet og store vinduer.


Boligen befinder sig i en ældre bygning fra 1857 som fremtræder i god stand som løbende er blevet vedligeholdt, samtidig med at den charmerende stil er bibeholdt. Værd at nævne er bla. de lave ejerudgifter og samtidig er der kommet ny hoveddør og nye vinduer i hele lejligheden.


Boligen byder på 80 veludnyttede kvadratmeter som fordeler sig med entré med plads til sko og overtøj, stort soveværelse med indbyggede skabe, et mindre værelse/kontor. Derudover badeværelse med gulvvarme og avanceret bruseniche samt plads til vaskemaskine, stue med plads til flydersofa, og ikke mindst det store lyse køkken-alrum med flotte trægulve, lækkert amerikaner køleskab. Dette lækre alrum er klart er boligens samlingspunkt og byder ind til mange gode stunder. I ejendommen er der indlagt fibernet, her er mulighed for at holde husdyr, hvis de ikke er til gene for de andre beboere og så er der også en fin kælder med plads til opbevaring. Fra lejligheden har du skøn udsigt ud over Aabenraa centrum og ikke mindst over til Jørgensgård skov. Ved ejendommen er der også mulighed for parkering af bil.


Drømmer du om en hyggelig og indflytningsklar ejerlejlighed med yderst central beliggenhed i Aabenraa? Så er det her du skal stille skarpt!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.