Bygmarken 27, 6230 Rødekro

Fin villa i roligt parcelhuskvarter

Rødekro er en by der byder på alt så hverdagen glider let, samt flere gode aktiviteter for folk i alle aldersgrupper. Her er mange indkøbsmuligheder, skole fra 0-9 klasse, togstation, svømmehal og bibliotek blot for at nævne nogle få! På en lukket villavænge ligger denne gode ejendom i nogle rolige omgivelser, hvor der plads til at børnene kan stå på rulleskøjter på vejen, uden forældrene skal bekymre sig. Samtidig er der hverken langt til indkøb og derudover kan man nå de fleste af byens muligheder på de gode stisystemer, så man kan komme trygt rundt i byen.

Boligen byder på 143 veludnyttede kvadratmeter, hvor der blandt andet er kommet nyt tegltag på i 2005 og brændeovn fra 2021. Ejendommen har en god planløsning med bla. 4 gode værelser - 3 med indbyggede skabe, og det ene værelse har walk-in closet og direkte udgang til overdækket terrasse. Ejendommen rummer derudover 2 store stuer, så der både er plads til spisestue når gæster kommer på besøg, og tv-stue med brændeovn som har direkte udgang til terrasse. Derudover er der også et fint og velfungerende køkken med spiseplads, og i denne afdeling af boligen er der også et fint bryggers med vask og plads til vaskemaskine samt tumbler. Derudover er der også et moderniseret badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Sidst men ikke mindst, er der også et fint gæstetoilet, så hverdagens stress kan nåes for hele familien.

Ejendommen har en flisebelagt indkørsel, hvor man kører bilen i tørjvejr i den fine carport. I forlængelse af denne finder man et fint isoleret værksted eller hobbyrum - som har mange anvendelsesmuligheder. Bag boligen finder vi den sydvendte have, hvor solen står det meste af dagen. I haven er der plads til leg og boldspil på græsplænen, samt plads til hygge og afslapning på den flisebelagte terrasse. Terrassen er delvist overdækket, så alt slags vejr kan nydes. Derudover har den fine have også et drivhus, samt et skur til opbevaring af haveredskaber.

En rigtig fin villa med nogle gode rammer. Book din fremvisning og se på mulighederne på Bygmarken 27!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.