Hønefossvej 19, 6200 Aabenraa

Fin lille 1-plansvilla i Rugkobbel kvarteret

Nu udbydes denne skønne villa på Hønefossvej 19 i Aabenraa. Ejendommens beliggenhed er i et hyggeligt parcelhusområde, i det populære Rugkobbel kvarter.
Boligen er en pudset ejendom med trævinduer og nyt eternittag fra 2021. Planløsningen byder på et funktionelt bryggers med plads til både vaskemaskine og tørretumbler. I samme afdeling finder vi også husets badeværelse med videre adgang til et værelse. Det velfungerende køkken er med lyse fronter og her kan man med fordel åbne op til stuen, så man får køkken-alrum, hvis behovet er derefter. Boligens samlingspunkt er den store vinkelstue, der har et godt naturligt indfald af dagslys. Fra stuen har du adgang til den isolerede udestue, hvor der er mulighed for at nyde mange gode stunder. Sidst men ikke mindst er der et stort soveværelse, hvor du har direkte adgang til den overdækkede terrasse.

Den sydvestvendte have er nem at holde, da den primært er udlagt i græs. I haven finder vi også 2 fine træterrasser, som indbyder til grill og hygge, da solen står herpå det meste af dagen. Derudover er der også to skure, hvor der er mulighed for opbevaring af haveredskaber og møbler. Den flisebelagte indkørsel munder ud i en carport, så du slipper for at skrabe nattefrosten af bilruden i vinterperioden.

Aabenraa er en by som har utroligt meget at byde på. Byen rummer skøn natur, strand og et aktivt erhvervsliv. Ikke nok med det, finder man inden for bygrænsen flere folkeskoler, SFO, uddannelser og spisesteder. Samtidig kan indkøb klares hos en af de mange dagligvarebutikker i nærheden. Derudover har byen også et aktivt sportsliv, hvor Arena Aabenraa tiltrækker mange unge som voksne til både idrætsaktiviteter, eller leg i svømmehallen. Fra boligen er du i gåafstand til alle af byens muligheder - det bliver ikke meget nemmere.

Kunne dette være dit nye hjem? Så book en fremvisning på tlf.: 73611100.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.