Varnæs Lærkevej 12, Varnæs, 6200 Aabenraa

Skøn 1 plans villa i hyggelige Varnæs

Nu udbydes denne skønne villa, som ligger i enden af en lukket villavænge i Varnæs. Varnæs Lærkevej 12 er en fin gulstensejendom bygget i 1973, med et solidt eternittag og vinduer af PVC.

Boligen byder på 139 kvadratmeter som er udnyttet til sit fulde. I huset finder vi nemlig hele 4 soverum i forskellige størrelser. Samlingspunket er uden tvivl den dejlig store og lyse vinkelstue. I stuen er der er plads til opholdsområde samt til det store spisebord, når gæster er på besøg. Køkkenet med lyse fronter er velfungerende og har endda plads til et mindre spisebord. Badeværelset er i lyse klinker, med bruseniche og gulvvarme. Derudover rummer huset også både praktisk bryggers, hvor vasketøjet kan ordnes, samt en entré.

Grunden er på 813 kvm, hvor du har en skøn have mod syd. Den sydvendte have og terrasse betyder at du kan nyde solen det meste af dagen, når det danske vejr byder ind til det. Frost på bilens ruder skal du ikke bekymre dig om, da man kan du køre bilen i tørvejr i carporten. I forlængelse heraf, er et skur med plads til havemøbler og haveredskaber.

Varnæs er en hyggelig landsby med et super lokalsamfund, hvor du finder mange ildsjæle. Udover den skønne natur og strand, byder byen blandt andet også på folkeskole fra 0.-6 klasse, SFO og pizzaria. Samtidig kan indkøb klares hos den lokale købmand i nabobyen Bovrup. Mellem nabobyerne Varnæs og Bovrup, er der er en oplyst cykelsti som forbinder byerne. Derudover er der hverken langt til Aabenraa eller Sønderborg som har utrolig meget at byde på.

Skal du have nøglerne til dette skønne hjem? Så bestil en fremvisning før det er for sent!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.